Disneyland Hotel

Let op! Het Disneyland Hotel wordt momenteel gerenoveerd. Het is daarom niet mogelijk om het Disneyland Hotel te boeken. Een exacte openingsdatum is nog niet bekend gemaakt. Blijf ons volgen op FacebookTwitter en Instagram voor de laatste updates!

Word wakker met een magisch koninkrijk aan je voeten in het voornaamste en het meest luxueuze hotel van Disneyland Paris. Een elegant Victoriaans paleis met topkwaliteit-service, luxe suites en een spectaculair uitzicht vanuit sommige kamers op Main Street U.S.A. en het Kasteel van Doornroosje.

Elke dag wordt je aan het ontbijt verwelkomd door de beroemde Disney figuren. Onvergetelijk!

Boek je verblijf

Boek je verblijf bij een van onderstaande aanbieders. Door op de aanbieder te klikken zie je het huidige aanbod.

Voor de meest recente aanbiedingen per aanbieder kijk je op onze aanbiedingen pagina!

Ligging

Van alle hotels is het Disneyland Hotel veruit het best gelegen hotel van Disneyland Paris. Het hotel ligt centraal voor de ingang van het Disneyland Park, in het hart van het Resort. Het hotel beschikt over een parkeerplaats met parkeerdienst, waar je gratis kunt parkeren.

Als je opzoek bent naar luxe is een verblijf in het Disneyland Hotel zeker de moeite waard. Bekijk ook eens de Castle Club suites op onze website!

Eten en Drinken

Inventions
Bevindt zich op de 2e etage van het hoofdgebouw.
In dit buffetrestaurant, dat geheel in het teken staat van de grote technische uitvindingen van het begin van de 20e eeuw, kun je je eigen menu “uitvinden”. De Disney figuren houden je gezelschap bij het diner voor een onvergetelijk samenzijn met het hele gezin.

California Grill
Bevindt zich op de 2e etage van het hoofdgebouw.
Ontdek de geneugten van de verfijnde gastronomie vergezeld van de beste wijnen. Dit elegante restaurant biedt een schitterend uitzicht over het Disneyland Park.

Café Fantasia
Bevindt zich op de 2e etage van het hoofdgebouw.
In dit café met de magische charme uit de grote disney klassiekers kun je genieten van het uitzicht op de Fantasia Gardens en kennismaken met de originele creaties van de barman op de melodieuze akkoorden van onze pianist.

Shopping en ontspanning

Boetiek Galerie Mickey
Gelegen op de 2e verdieping van het hoofdgebouw.
In deze boetiek vindt je een groot assortiment aan kleding, de knuffeldieren van de Great Disney Classics, evenals tal van souvenirs voor het hele gezin. Ook verkrijgbaar zijn kranten en tijdschriften, babyartikelen, toiletartikelen en nog veel meer.

Celesta Spa
Laat je verwennen in deze luxe spa met een relaxerende massage en kom tot rust na een dag vol spanning en avontuur. Deze service is tegen betaling en na reservering.

Fitness- en ontspanningsruimte
De grote ramen zien uit op de tuinen en in elk jaargetijde kun je hier genieten van het overdekte zwembad en het bubbelbad. De fitnessclub is uitgerust met sauna, Turks bad, zonnebanken en fitnessapparaten.

Kinderspeelruimte “Minnie Club”
De kleine prinsjes en prinsesjes van 4 t/m 11 jaar kunnen hun hart ophalen in deze betoverende ruimte, terwijl je rustig met zijn tweeën dineert. In deze uitsluitend voor kinderen bestemde ruimte worden allerlei spelletjes en andere activiteiten georganiseerd (kleuren, spelletjes, schminken, tekenen, e.d.) onder begeleiding. Ook is er een televisiehoek met Disney Channel en een computer met “Disney Interactieve” spelletjes voor de groteren. 

Videospeelruimte “Mad Hatter’s Game Arcade”
Een ruime keuze aan simulatie- en videospellen. Hier kunnen jong en oud hun behendigheid testen. Speelmunten zijn te koop in de automaten in de speelruimte.