Disney’s Hotel Santa Fe

Je waant je onder de zon in de sfeer van het Amerikaanse zuidwesten met zijn smeltkroes van Indiaanse, Spaanse en Mexicaanse invloeden. De bontgekleurde kamers zijn verdeeld over 42 “pueblos” gebouwd in traditionele kubusstijl. De bekende Route 66 uit Pixar`s animatiefilm Cars loopt dwars door dit hotel heen!

Welkom Amigo`s in Disney`s Hotel Santa Fe, de plek voor elke fan van Cars.

Boek je verblijf

Boek je verblijf bij een van onderstaande aanbieders. Door op de aanbieder te klikken zie je het huidige aanbod.

Voor de meest recente aanbiedingen per aanbieder kijk je op onze aanbiedingen pagina!

Ligging

Disney’s Hotel Santa Fe is schitterend gelegen in een bosrijk gedeelte naast de parken. Na een drukke dag in Disneyland Paris kun je hier dus perfect in alle rust bijkomen tussen de natuur en aan het water. Vanuit het Santa Fe hotel wandel je ongeveer 20 minuten naar de Disney® Parken en Disney® Village. De gratis pendelbus brengt je in slechts 5 minuten naar de parken; de bus vertrekt meermaals per uur voor het hotel.

Het hotel beschikt eveneens over gratis parkeerruimte voor zijn gasten. Bij dit hotel kun je ook naast het huisje parkeren waar je verblijft. Je hoeft dus nooit ver te lopen.

Eten en Drinken

La Cantina
Hier vindt je de sfeer van een café annex kruidenierswinkel in de woestijn. In dit originele zelfbedieningsrestaurant kun je zelf je menu naar keuze samenstellen. Je kunt hier terecht voor een continentaal ontbijt, lunch of diner. Voor kinderen is een speciaal menu beschikbaar in La Cantina.

Rio Grande Bar
Houd halt in de Rio Grande Bar voor een verfrissend drankje, de ideale plek om een woestijndorst te lessen. Je vindt er een ruim aanbod aan cocktails en een selectie bierspecialiteiten. In de avonden is er vaak muziek en altijd een gezellige sfeer in de Rio Grande Bar. Speciaal voor de kinderen is er een kindercocktail verkrijgbaar.

Starbucks Coffee
Neem bij de Starbucks Coffee een lekker kop koffie voor onderweg of neem een lekker ontbijtje voor je naar de parken trekt.

SHOPPING EN ONTSPANNING

Trading Post
Stop onderweg even bij de boetiek waar je voor het hele gezin tal van souvenirs vindt. Ook kun je er terecht voor kranten en tijdschriften, babyartikelen, toiletartikelen en ander voorzieningen.

Kinderhoek
In het restaurant vinden ’s avonds allerlei activiteiten voor kinderen plaats: kleuren, tekenen en worden er spellen tot hun beschikking gesteld.

Videospeelruimte “Pow Wow Game Room”
Deze videospeelruimte zich vlakbij de boetiek. Met een ruime keuze aan simulatie- en videospelletjes kunnen klein en groot hun behendigheid testen. Deze service wordt je aangeboden tegen betaling.

Totem Circle
Buitenspeeltuin die veel weg heeft van een oud indianendorp met allerhande glijbanen, een klimmuur etc.

’s Wereld kleinste vulkaan
Vlak voor de Trading Post vind je een vulkaan en niet zo maar eentje. Het is de kleinste vulkaan ter wereld! Die mag je dus zeker niet missen.