Disney’s Hotel Cheyenne

Rij de zonsondergang tegemoet en logeer in een grensplaatje in het Oude westen van Disneyland Paris. Hier komen de legendes uit Hollywood tot leven. Het dorp bestaat uit o.a. 14 houten huizen waarin de comfortabele kamers zich bevinden. De huizen hebben legendarische namen zoals “Sitting Bull” en “Billy The Kid”.

Alles is in Western stijl ingericht. Beleef het zelf in Disney`s Hotel Cheyenne.

Boek je verblijf

Boek je verblijf bij een van onderstaande aanbieders. Door op de aanbieder te klikken zie je het huidige aanbod.

Voor de meest recente aanbiedingen per aanbieder kijk je op onze aanbiedingen pagina!

Ligging

Vanuit het Cheyenne hotel wandel je in ongeveer 20 minuten naar de Disney Parken en Disney Village. De gratis pendelbus brengt je in slechts 5 minuten naar de parken; de bus vertrekt meermaals per uur. Het hotel beschikt eveneens over gratis parkeerruimte voor zijn gasten.

Door de mooie ligging midden in de natuur samen met het naastgelegen Disney’s Hotel Sante Fe waan je je in een andere wereld. Loop ’s avonds eens door Hotel Cheyenne heen en geniet van het Wilde Westen is magische sferen.

Eten en Drinken

Chuck Wagon Café
Laat je het leven van de cowboys op de prairie smaken en ga af op de smakelijke geuren die opstijgen uit de pannen met sudderende gerechten. Deze “buffeteria” is anders dan andere en biedt een zeer ruime keuze aan salades, barbecueschotels en andere specialiteiten van de Amerikaanse prairies. Vergeet natuurlijk niet de heerlijke toetjes van de Chuck Wagon Café!

Red Garter Saloon
Hang je cowboyhoed op bij binnenkomst in deze authentieke saloon uit het Wilde Westen en gun jezelf een moment van ontspanning. Geniet van een cocktail op de klanken van country en western muziek. Speciaal voor kinderen is er een Kindercocktail in de Red Garter Saloon.

Starbucks Coffee
Neem bij de Starbucks Coffee een lekker kop koffie voor onderweg of neem een lekker ontbijtje voor je naar de parken trekt.

Shopping en Ontspanning

Boetiek General Store
In het hartje van het Wilde Westen, in de hal van het hotel, vind je de Gerenal Store die werkelijk van alles verkoopt! je vindt er voor het hele gezin talrijke cadeaus, maar ook kranten en tijdschriften, babyartikelen, toiletartikelen en nog veel meer.

Kinderhoek
In een ruimte vlakbij de receptie kunnen de kleine cowboys en cowgirls zich naar hartenlust vermaken. Er worden regelmatig spelletjes en andere activiteiten georganiseerd. In het restaurant is ook een speciale kinderhoek met Disney Channel aanwezig.

Videospeelruimte “Nevada Game Room”
Bevind zich vlakbij de boetiek.
Laat je Colt bij de vestiaire achter. Schietduels worden hier alleen op video gehouden. Liefhebbers van alle leeftijden kunnen hun behendigheid testen.

“Fort Apache”
Aan de oevers van de rivier Rio Grande ligt buitenspeeltuin Fort Apache, de ideale plek voor kleine cowboys en indianen om krijgertje te spelen tussen het van boomstammen gemaakte fort. Ook is er speciaal voor de indiaantjes een wigwamkamp aan de overkant.

Ponyrijden
Bij het wilde westen horen natuurlijk paarden. Minicowboys en cowgirls mogen hun eigen shetlander opzadelen en een tocht maken door de wildernis vlakbij Disney’s Hotel Cheyenne.