Disney’s Sequoia Lodge

Ontdek de schitterende natuur in al haar pracht in Disney’s Sequoia Lodge. Een vriendelijke glimlach van een boswachter. De romantiek van een gloeiende open haard. Je kan er allemaal van genieten in dit prachtige berghotel dat geïnspireerd is op de uitgestrekte nationale parken van Amerika.

Tussen de Sequoiabomen staan een hoofdgebouw en zes lodges, waarvan vijf met hotelkamers en één met zwembad.

Boek je verblijf

Boek je verblijf bij een van onderstaande aanbieders. Door op de aanbieder te klikken zie je het huidige aanbod.

Voor de meest recente aanbiedingen per aanbieder kijk je op onze aanbiedingen pagina!

Ligging

Dit hotel bevindt zich op ongeveer 10 minuten wandelen van de Disney Parken en Disney Village. Tijdens je wandeling naar de parken kom je door de prachtige natuur die perfect bij dit hotel past. Ook heeft het hotel een gratis pendelbus die je in slechts 5 minuten naar de parken brengt. De bus vertrekt meermaals per uur vertrekt.

Het hotel beschikt eveneens over gratis parkeerruimte voor zijn gasten.

Eten en Drinken

Hunter’s Grill
De Hunter’s Grill is het trefpunt van de jagers! Heb je trek, neem dan plaats aan een van de houten tafels en de koks bereiden een onvergetelijk feestmaal voor van sappig geroosterd vlees geserveerd op reuzenspiesen. Dit restaurants bevind zich op de begane grond van het hoofdgebouw. Toegang via de trappen bij de bar.

Beaver Creek Tavern
In de karakteristieke warme sfeer van een chalet in een Amerikaans Nationaal Park, kun je in dit eethuis met zijn ontspannen sfeer genieten van een traditionele keuken. Ook is er een salade bar en dessert buffet in Beaver Creek Tavern. Ook dit restaurant bevind zich op de begane grond.

Redwood Bar and Lounge
In deze gezellige ruimte kun je heerlijk ontspannen in de comfortabele diepe banken en leren fauteuils rond de reusachtige natuurstenen open haard. Speciaal voor kinderen staat er een kindercocktail op het menu van de Redwood Bar and Lounge.

Shopping en Ontspanning

Boetiek Northwest Passage
In deze charmante boetiek vind je voor het hele gezin tal van souvenirs geïnspireerd op de natuur en cadeaus naar het evenbeeld van de Disney Figuren. Ook kun je er terecht voor kranten en tijdschriften evenals babyartikelen, toiletartikelen en andere benodigdheden.

Quarry Pool
Gelegen in het gebouw naast de Big Sur Lodge.
Het deels overdekte zwembad met bubbelbad nodigt uit tot ontspanning. Mama en papa kunnen even tot rust komen terwijl de kinderen zich uitleven op de glijbaan. De Quarry Pool is echt een plaatje! Het zwembad is geopend van 07:00 tot 22:00

Fitnessclub
De fitnessclub is zeer goed uitgerust met een sauna, Turks stoombad, zonnebanken en fitnessapparaten. Toegang uitsluitend voor personen ouder dan 16 jaar gekleed in sportkleding. De ruimte is geopend van 07:00 tot 21:30.

Kinderhoek “Little Prairie”
Vlakbij de receptie is een speciale ruimte waar de houthakkertjes naar hartelust kunnen spelen. Ook zijn er speciale activiteiten op bepaalde data.

Videospeelruimte “Kit Carson’s Arcade Game Room”
Gelegen bij de boetiek.
Met een ruime keuze aan simulatie- en videospellen kunnen groot en klein hier hun behendigheid testen. Speelmunten zijn te koop in de speelruimte. Let op, de automaten geven geen wisselgeld terug.