Disney’s Davy Crockett Ranch

Midden in een bos van 57 ha. liggen de blokhutten van Disney´s Davy Crockett Ranch. Deze prachtige schuilplaats is alleen per auto bereikbaar. Zet je hoed op en volg het spoor naar het land van pelsjagers en woudlopers, diep in een bos vol avontuur.

De lucht is er fris, het gras groen! Welkom op Disney`s Davy Crockett Ranch, je thuis ver weg van huis!

Boek je verblijf

Boek je verblijf bij een van onderstaande aanbieders. Door op de aanbieder te klikken zie je het huidige aanbod.

Voor de meest recente aanbiedingen per aanbieder kijk je op onze aanbiedingen pagina!

Ligging

De Ranch ligt op slechts 15 minuten autorijden van de Disney Parken en Disney Village. Deze accommodatie beschikt over gratis parkeerruimte voor zijn gasten. LET OP! Er rijdt geen pendelbus tussen Disney`s Davy Crockett Ranch en de Disney Parken; eigen vervoer is dus noodzakelijk. Het parkeerterrein van de Disney Parken is gratis voor de gasten van de Davy Crockett Ranch op vertoon van de easy hotel pas.

Op het park van Disney’s Davy Crockett Ranch is een hoop te beleven maar ga ook zeker eens bij de buren kijken want Disney’s Davy Crockett Ranch ligt tegen Villages Nature aan.

Eten en Drinken

Ontbijt
Haal `s ochtends je continentaal ontbijt op een centraal punt en geniet ervan in je blokhut. Het ontbijt is ter plekke bij aankomst aan de receptie te reserveren, maar kun je ook vooraf al bij je pakket erbij boeken. Dankzij de aanwezigheid van een keukentje kun je natuurlijk ook je eigen ontbijt verzorgen.

Crockett’s Tavern
Eet samen met andere pioniers in Crockett’s Tavern. Het restaurant, geheel in de rustieke stijl van het dagelijkse leven van de pelsjagers, bevindt zich in het grote houten gebouw in het centrum van het dorp. Vanuit de ramen heb je zicht op het tropische zwembad.

Crockett’s Saloon
Een goede plek om gezellig bij elkaar te komen en om samen met vrienden of met je gezin te genieten van een moment van ontspanning in de Crockett’s Saloon. De bar heeft een kaart met een ruime keuze aan biersoorten en cocktails. Er zijn avonden met activiteiten, karaoke, live concerten, uitzending van sportevenementen en biljart.

Shopping en Ontspanning

Davy Crockett’s Adventure
Davy Crockett’s Adventure neemt je mee op een opwindende tocht langs de boomtoppen in een echt bos op Disney’s Davy Crockett Ranch. Vijf spannende routes vol touwladders, bruggen, slingertouwen en trapezes staan garant voor vrolijk vermaak voor iedereen, van beginners en kinderen tot de meest behendige durfhals. Klim naar duizelingwekkende hoogte of zoek het avontuur wat lager. Activiteit tegen betaling en vooraf te reserveren.

Alamo Trading Post
In deze boetiek, geheel in stijl van een traditionele kruidenierszaak uit het Amerikaanse Westen, is vrijwel alles te vinden wat je nodig hebt. Je vindt er een grote verscheidenheid aan verse producten: groente en fruit, vlees en gevogelte, melkproducten, brood en broodjes, evenals een assortiment wijn, bier en frisdranken. Verder vindt je er tal van souvenirs en geschenkartikelen voor het hele gezin.

Tennis
In het dorpscentrum staat een overdekte tennisbaan. Voor meer informatie kan je terecht in de Alamo trading post. De tennisbaan is geopend van 09:00 tot 22:00 uur en ook toegankelijk als je in een ander Disney hotel verblijft.

Zwembad “Blue Springs Pool”
Dit overdekte zwembad is een echte oase voor ontspanning in de natuur. Een bubbelbad onder de rotsen, stroomversnellingen, watervallen en waterpolo; je vindt het allemaal in dit zwemparadijs. De Blue Springs Pool is geopend van 09:00 tot 22:00 uur.

Videospeelruimte “The Lucky Racoon”
Hier vindt je een uitgebreide keuze aan video- en simulatiespelletjes. Speelmunten zijn te koop bij de automaten in de speelruimte. Let op, de automaten geven geen wisselgeld terug.

“Davy’s Farm” en dierenboerderij
De kleine woudlopertjes zullen op deze boerderij vast en zeker een leuke tijd beleven tussen de dieren op Davy’s Farm.

Minigolf
Voor € 2,50 per rond kun je een balletje slaan op het minigolf parcours van Disney’s Davy Crockett Ranch.