Disney’s Newport Bay Club

In dit prachtige cruisehotel, gelegen aan Lake Disney, vindt je de sfeer van een elegante haven. Kom aan boord van de restaurants Cape Cod of de Yacht Club en laveer door de heerlijke menu’s. Dit hotel brengt je terug naar het New England uit vroegere tijden. Disney’s Newport Bay Club ligt op ca. 15 min. loopafstand van de Disney Parken.

Kom aan boord en beleef een avontuur aan oevers van Lake Disney.

Boek je verblijf

Boek je verblijf bij een van onderstaande aanbieders. Door op de aanbieder te klikken zie je het huidige aanbod.

Voor de meest recente aanbiedingen per aanbieder kijk je op onze aanbiedingen pagina!

Ligging

Met prachtige wandelpaden langs het meer bevind dit hotel zich slechts op 15 minuten wandelen van de Disney Parken en Disney Village. Ook is er een gratis pendelbus die je in 10 minuten gratis naar de parken brengt. Deze vertrekt meermaals per uur vertrekt aan de achterzijde van je hotel. Het hotel beschikt over een gratis parkeerplaats voor de gasten.

Doordat het hotel aan het uiteinde van Lake Disney ligt en wat verder van Disney Village en de parken af kun je hier even helemaal tot rust komen nar een dag in Disneyland Paris.

Eten en Drinken

Yacht Club
De Yacht Club bevindt zich op niveau 1
Geniet van een geraffineerde fijnproeverscruise in een authentiek en gezellig kader met houtwerk in mahonie en de accessoires in goudkleurig koper. In de Yacht Club geniet je van een sfeer waarin de meest voorname kapiteins zich helemaal thuis voelen.

Cape Cod
De Cape Cod bevindt zich op niveau 1
Dit karakteristieke restaurant biedt je specialiteiten uit de keuken van New England, verrijkt met de geuren en smaken van het Middellandse-Zeegebied. Cape Cod is genoemd naar het schiereiland voor de kust van Massachussetts. In dit restaurant kun je naast dineren ook ontbijten.

Captain’s Quarters
Gelegen op niveau 2, vlakbij de boetiek
De bemanning verwacht je in dit decor met de sportieve elegantie van een jachtclub. Bewonder de verzameling replica’s van de zeilboten van de America’s Cup en geniet van heerlijke cocktails met veelzeggende namen zoals “Around the World” en “Nautilus”. Elke kapitein moet bij een verblijf zeker eens binnenwaaien in de Captain’s Quarters.

Shopping en Ontspanning

Bay Boutique
In deze aanlegplaats vindt je prachtige cadeaus voor het hele gezin. Ook kun je hier terecht voor kranten en tijdschriften evenals babyartikelen, toiletartikelen en andere benodigdheden.

Nantucket Pool
Dankzij het deels overdekte zwembad met whirlpool kun je in elk seizoen heerlijk zwemmen. De Nantucket Pool is dagelijks geopend van 07:00 tot 22:00. Het zwembad bevind zich in de oost vleugel op de eerste verdieping (aan de zijde van de conciergerie). De entree is via de tweede verdieping.

Fitnessruimte & Spa
De fitnessruimte is uitgerust met een sauna, Turks bad en fitnessapparatuur. Je vindt de fitnessruimte en spa net zoals hetzwembad in de oost vleugel van Disney’s Newport Bay Club.

Kinderhoek
Een speciale ruimte voor de kleine zeelui met workshops en activiteiten al naar gelang het programma. Er is ook een gezellig televisiehoek met Disney Channel.

Videospeelruimte “Sea Horse Club Game Room”
Met een ruime keuze aan simulatie- en videospellen kunnen groot en klein hier hun behendigheid testen. Speelmunten zijn te koop in de speelruimte. Let op de automaten geven geen wisselgeld terug.

Disney Figuren
Regelmatig komen de Disney figuren een bezoekje brengen in het hotel. Controleer bij aankomst in het hotel het tijdschema.