Met je hond naar Disneyland Paris

Gezellig met je tekkel in Its a Small World of een ritje Hyperspace Mountain met je labrador? Helaas, dat is nog steeds niet mogelijk want honden zijn niet toegestaan in de parken (behalve geleide- en hulphonden voor slechtzienden of mindervalide bezoekers). Sinds deze maand zijn honden wel welkom in een van de Disney hotels! Stel dat je met je hond naar Disneyland Paris komt, dan vertelen we je bij deze waar je op moet letten.

Disney’s Davy Crockett Ranch

Vanaf 12 juli 2018 zijn honden toegestaan in een aantal van de bolkhutten van de Davy Crockett Ranch. De prijs voor het verblijf van je hond bedraagt €30 per nacht. Op dit moment is het nog een test om honden toe te laten tot dit Disney hotel.

Een verblijf wordt voor je hond extra leuk gemaakt met een welkomstpakket. In het pakket zit een vloerkleed, halsband, poepschepje, speciale deurkrukhanger en twee Disney voerbakken!

Benieuwd naar de prijzen van Disney’s Davy Crockett Ranch? Op onze website vergelijk je heel eenvoudig alle hotels en prijzen met elkaar.

Animal Care Center

Het is natuurlijk super leuk dat je hond mee in het huisje mag bij Disney’s Davy Crockett Ranch, maar helaas mag je hem niet mee de parken in nemen (ook in Disney Village zijn honden niet toegestaan). Bij het park vind je het Animal Care Center gelegen tussen de parkeerplaats en de parken. Het Animal Care Center is een kennel voor honden en katten.

Het Animal Care Center is een welkome, veilige omgeving voor je huisdier. Ze krijgen er water en eten, maar je moet wel zelf je hond uitlaten. Je huisdier moet gechipt zijn en over een geldig bewijs van inenting tegen rabiës beschikken. Deze verklaring moet vertaald zijn in het Frans en uitgegeven zijn door een erkende dierenarts.

De kosten zijn €25 per dag per huisdier. Reserveren van te voren is niet mogelijk. Meer over het Animal Care Center lees je hier.