Disneyland Paris heeft plannen voor nieuwe Marvel attractie

Vandaag heeft Disneyland Paris plannen onthuld om de Marvel Superhelden op onovertroffen wijze tot leven te laten komen in het Walt Disney Studios Park met een volledig nieuwe Marvel gethematiseerde attractie.

Het nieuws komt van Walt Disney Parks and Resorts voorzitter Bob Chapek. Tijdens de D23 Expo In Japan maakte hij aan 2000 aanwezige fans de nieuwste projecten die in ontwikkeling zijn voor Disney bezoekers over de hele wereld bekend, inclusief die voor Disneyland Paris.

Deze nieuwe ontwikkeling bouwt verder op het momentum van de 25ste verjaardag van het Resort en volgt na het recente nieuws dat Walt Disney Parks and Resorts zich klaar maakt om nog meer populaire verhalen en figuren naar deze Europese top toeristische bestemming te brengen, waardoor de bezoekers van Disneyland Paris nog meer entertainment en attracties kunnen beleven.

Nieuwe Marvel gethematiseerde attractie

‘Rock ‘n’ Roller Coaster wordt volledig getransformeerd tot een nieuwe Marvel gethematiseerde attractie, waar bezoekers samen met Iron Man en hun favoriete Avengers een razendsnel hyperkinetisch avontuur beleven.

Met de toevoeging van deze nieuwe attractie komt er een permanente aanwezigheid van Marvel, die ervoor zorgt dat dit park een nog grotere aanrader wordt voor alle bezoekers.

Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel

Bovendien zal Disney’s Hotel New York binnenkort getransformeerd worden tot Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Het wordt het eerste Disneyhotel dat de spannende wereld van de Avengers zal tonen. Dankzij de exclusieve illustraties en een nieuw ontwerp wordt het een residentie die geschikt is voor Tony Stark zelf.

Nu nog meer Marvel!

Voor bezoekers die niet kunnen wachten om van Marvel te genieten in Disneyland Paris, komen de Avengers in juni al samen tijdens Marvel Superhelden Zomer Tijdens dit seizoen ontmoeten ze Captain America, Spider-Man, Star Lord en Black Widow in levenden lijve. De helden zijn ook te zien in een live superproductie met de allernieuwste special effects, spectaculaire projecties en tal van indrukwekkende verrassingen.

‘Deze ambitieuze Marvel ontwikkelingen in Disneyland Paris zullen nieuwe meeslepende Superhelden ervaringen brengen voor onze bezoekers en zullen de aantrekkingskracht van het Resort versterken,’ aldus Catherine Powell, President van Euro Disney S.A.S.